Monday, 31 December 2012

selAmat tAhun bAru =)

   assalamualaikum semua..cak-cak..*seronok bunyinya* haha..mana taknya sebab harini dah last day pada tahun nie..wah-wah..cepat je masa berlalu kan..pejam celik,pejam celik dah habis setahun..sebenarnya dalam gembira ada jugak rasa sedih sikit sebab dalam masa setahun nie macam-macam dugaan kita lalui...ada yang sedih,gembira,duka dan macam-macam lagi la..btw, SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU :) dan semoga tahun nie kita mempunyai azam untuk lebih berjaya dalam hidup dan terus maju dan semoga kita mencapai azam tersebut..



semoga tahun baru ini memberi kita semangat dan kekuatan untuk terus menikmati hidup ini dengan gembira..*amboi ayat* hukhuk..semoga tahun 2012 menjadi kenangan yang manis dan indah dalam hidup kita dan syida harap semoga korang gembira untuk menyambut tahun baru nie..okay, sebenarnya syida ada buat video untuk kawan-kawan syida and harap korang enjoy..

let's see "horeyy" haha


video

syida bersyukur sangat sebab ada kawan yang gila-gila macam korang *aishh mulut ni* haha..gurau jela..*macam x biasa pulak* kahkah..video ni syida buat khas untung korang tau..*dengan bangga* and syida harap korang still menjadi kawan syida selamanya dan harap persahabatan ini kekal :)






setakat sini dulu la entry syida harini..dan syida nak minta maaf kalau tersalah tulis or terkasar bahasa sepanjang dalam dunia blogger nie..harap korang maafkan..dan semoga korang lebih gembira tahun depan dan mencapai azam korang..syida jugak nak minta maaf dekat member syida kalau banyak sakitkan or buat korang kecik hati sepanjang syida jadi kawan korang :)) Selamat tinggal 2012..Terlalu banyak kenanganku dalam tahun ni .. Ade yang manis , ade yang pahit , susah untuk dilupakan... 2013 , please be nice to me :)D




No comments:

Post a Comment